Actueel

Wereldkidz zoekt nieuwe collega's

Kennismaken met WereldKidz op 6 en 20 mei!

Wil jij jouw talent verder ontwikkelen bij WereldKidz?

“Jij bent toe aan een (nieuwe) uitdaging in het onderwijs en ambieert een functie als leraarondersteuner, leraar, meerschools intern begeleider of schoolleider. Jij bent innovatief, enthousiast en deelt onze missie: excellent onderwijs voor ieder kind.” Herken jij jezelf in dit verhaal? Misschien is een baan bij WereldKidz dan wel iets voor jou!

Kennismaken met WereldKidz!

Op 6 en 20 mei organiseren wij speciaal voor jou een bijeenkomst waarin je vrijblijvend kennis met ons kunt maken. Tijdens deze avond geven we je een antwoord op je vragen: Wie zijn wij en wat hebben wij jou te bieden? Meld je aan en laat je inspireren door onze medewerkers!

Wat kun je van ons verwachten?

17.00 Introductie: Het onderwijs bij WereldKidz

Ontvangst met een hapje en een drankje en daarna neemt

onze bestuurder Wubbo J. Wever jou mee in hoe wij samen werken en samen leren bij WereldKidz.  

17.30 Maak kennis met onze collega’s

Hoe is het nou om WereldKidz te werken? Onze collega’s uit verschillende functies zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Schrijf je in voor een (of meerdere) van de parallelsessies (20 minuten) om verder in gesprek te gaan over een specifieke functie en mogelijkheden binnen WereldKidz.

Doorlopend: Informatiemarkt

Op zoek naar informatie over onze verschillende scholen en onderwijsconcepten? Op de informatiemarkt  kun je met je vragen direct terecht bij Marloes, onze recruiter onderwijs.

18.00 Afsluiting

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Meld je dan hier aan voor de kennismakingsbijeenkomst! We kijken er naar uit om kennis met jou te maken.